Ortopédiai műszerészek

Ortopédiai műszerész munkában a műhelyben

Tökéletes megoldás

Az Ottobock márkanév 1919 óta egyet jelenti az ortopédtechnikai innovációkkal. Orvosokkal és gyógytornászokkal dolgozunk együtt, ami lehetőséget ad a termékfejlesztéseink során a műszaki szakértelem és a legújabb orvosi tapasztalatok kombinálására. Ennek eredményeként olyan összetett termékmegoldások születnek, amelyek új ellátási standardokat állítanak fel.

Weboldalunkon könnyen és gyorsan megtalálhatják a termékeinket. Tudjon meg többet az ortopédtechnikai termékeink műszaki paramétereiről, funkcióiról és alkalmazási lehetőségeiről.


Protézis felhasznákló játék közben

Termékek

Ismerjék meg ortopédtechnikai termékeink széles portfolióját. A műszaki paramétereken kívül hasznos információkat, videókat és beépítési útmutatókat is találhatnak oldalunkon.

Konzultáció az Ottobock-nál

Dokumentumtár

Letölthető anyagaink között megtalálhatóak különböző termékkatalógusaink, információs kiadványaink és az egyes termékek használati utasítása.

Ottobock műszerészek

Továbbképzések

Ortopédiai műszerészeknek és egészségügyi szakembereknek ajánlunk továbbképzéseket, online szemináriumokat. Képzéseinkről érdeklődjön Kálmán Enikőnél: eniko.kalman@ottobock.com.


Innovatív termékek

C-Leg 4

Az eddigi legjobb mikroprocesszor vezérelt protézisrendszer. Az új C-Leg még biztonságosabb és dinamikusabb lett, amellett, hogy használata tovább egyszerűsödött.

Tovább

Triton Smart Ankle

A karbonszálas rugó és a mechatronikus bokaízület ötvözete nagy mozgásszabadságot biztosít felhasználójának.

Tovább

Caleo 3D liner

A térd anatómiai formájának megfelelően kialakított, változó falvastagsággal rendelkező liner a térdhajlatban elvékonyodik, megkönnyítve a mozgást.

Tovább

Szakmai oldalak

Orvosok/ gyógytornászok

Gyógyászati segédeszközeink a rehabilitáció fontos részét képezik Tovább

Segédeszköz forgalmazók

Széles portfolió, innovatív megoldások, korszerű ellátási lehetőségek és továbbképzések – minden egy helyen Tovább