3R60 vákuum térdízület
Referencia szám 3R60=VC
Max. terhelhetőség 125 kg
Térdízület típusa Mechanikus
Moduláris térdízület beépített vákuumszivattyúval

A 3R60 Vákuum térdízület a 3R60 EBS bevált, mechanikus elvén alapul. A 3R60 Vákuum térdízület felső részében a beépített, mechanikus vákuumpumpa. A szelepet egy cső köti össze a tokkal. A térdízület behajlításánál a beépített pumpa a tokban vákuumot alakít ki.

  • A térdízület flexiós mozgása segít a tokban a vákuum kialakításában.
  • A 3R60 EBS alapfunkcionalitásának és karakterisztikájának megtartása: nincs érezhető befolyása a mozgási ellenállásra, súlyra vagy méretekre.
  • A 3R60 Vákuum térdízület ProSeal függesztési rendszerrel kombinálható.
  • Tisztán mechanikus rendszer: tartós és robosztus.
  • Kozmetikailag előnyös megoldás, mivel a pumpa a térdízületben helyezkedik el, nincs nagyobb beépítési magasság a külön szivattyú miatt.
  • Az aktív vákuum általános előnyei: csökkennek a csonk térfogat ingadozásai, jobb tapadás, csökkenti a tokban fellépő csonkra ható erőket, támogatja a propriocepciót.

Termék információ

Műszaki adatok

A 3R60 vákuum térdízületet alacsony és közepes aktivitási szintű felhasználóknak javasoljuk, és többféle típusának köszönhetően szinte minden amputációs szinthez adaptálható.

Mobis-besorolás
MOBIS besorolás MOBIS2,
MOBIS3
Anyag Alumínium
Alkalmazási terület Combamputáció
Csatlakozási lehetőség Piramis adapter
Disztális csatlakozás Piramis adapter
Legnagyobb térdhajlítási szög 173°
Beépítési magasság 174 mm
Proximális rendszermagasság a térdízület forgáspontjáig 1 mm
Disztális rendszermagasság a térdízület forgáspontjáig 173 mm
Súly 890 g
Max. terhelhetőség 125 kg
Jellemzők Hidraulikus vezérlés,
Több tengelyes,
Combamputáció
Térdízület típusa Mechanikus
Javallatok A csonk körfogata legfeljebb 2 cm-el változik a térfogat változás miatt / diebétesz és artériát elzáró betegségek / kiálló csontszerkezetek és bonyolult heg állapotok / jobb protézis felfüggesztés szükséges a magasabb tevékenység szinthez
Ellenjavallatok Belső illesztések / dialízis paciensek / súlyt viselni nem tudó csonkok a testtől távoli végen / neuróma, mivel az ilyen paciensek nem tudnak súlyt viselni a csonkon / a paciens értelmi képessége hiányos a rendszer használatához

Hasonló termékek