Protézisek - Alsó végtag

Az Ottobock csaknem 100 éve az ortopédtechnika élvonalába tartozik. Innovatív ötleteinknek köszönhetően a legújabb technológiák integrálásával sikerült kifejlesztenünk olyan intelligens, intuitív vezérlésű segédeszközöket, amelyek visszaadják a pácienseknek a mozgás szabadságát. A speciális alapanyagok és egyedi alkatrészek, ízületrendszerek szinte minden igényt kielégítenek, a hétköznapi és extrém igénybevételt egyaránt. Legújabb adaptereinkkel kombinált protézisrendszerek páratlan funkcionalitást biztosítanak a felhasználók számára.

Protézislábak

Célunk mindig a fiziológiás járásminta elérése, melyhez a karbonszálas protézislábak széles portfolióját kínáljuk. Az egyedi igények kiszolgálása érdekében a sportolásra alkalmas és a rendkívül összetett működésre képes mechatronikus protézislábakat is kínálunk.

Tovább

Térdízületek

Úttörők vagyunk a mechanikus és mechatronikus térdízületek fejlesztése terén. A páciensek aktivitási szintjétől függetlenül minden ortopédiai műszerész megtalálhatja az ideális ízületet az optimális ellátás érdekében.

Tovább

Adapterek / alkatrészek

A magasabb funkcionalitás és a páciensek komfortérzetének növelése érdekében számos adaptert és egyedi kiegészítőt kínálunk.

Tovább

Kozmetikai bevonatok

A mai napig nagyon sok páciensnél elsődleges szempont a külső megjelenés és az esztétikum. Ennek megfelelően az Ottobock is számtalan megoldást kínál ebben a kategóriában.

Tovább